TE FUNDIT ALBUMET

Stat: CAT:
Kur?:
Shikuara 21 tek 40 of 60 albumet
foto
foto
4 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: Ne_dhe_ju
Shtuar: 710 dite me pare
2012
2012
10 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: Ne_dhe_ju
Shtuar: 714 dite me pare
pidh shqiptare
pidh shqiptare
9 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: Ne_dhe_ju
Shtuar: 718 dite me pare
u kall
u kall
1 foto
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: anonymous
Shtuar: 740 dite me pare
Selvija
Selvija
1 foto
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: Selvija
Shtuar: 756 dite me pare
L.
L.
2 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: lusbe
Shtuar: 807 dite me pare
roni22
roni22
7 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: roni22
Shtuar: 832 dite me pare
roni22
roni22
8 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: roni22
Shtuar: 835 dite me pare
foto me nje femer te Prishtines
foto me nje fem ...
1 foto
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: roni22
Shtuar: 835 dite me pare
Pidha qe sduan komente
Pidha qe sduan ...
7 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: anonymous
Shtuar: 864 dite me pare
zogu
zogu
2 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: xhoel86
Shtuar: 1080 dite me pare
Shqiptarja Breanne Benson
Shqiptarja Brea ...
16 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: anonymous
Shtuar: 1088 dite me pare
shum bukur apo
shum bukur apo
2 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: Ne_dhe_ju
Shtuar: 1151 dite me pare
Po ju pelqen
Po ju pelqen
1 foto
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: Ne_dhe_ju
Shtuar: 1155 dite me pare
shqipe
shqipe
0 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: legenda1985
Shtuar: 1203 dite me pare
fuCk!
fuCk!
1 foto
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: pornoboy
Shtuar: 1218 dite me pare
shiptarka
shiptarka
0 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: krasniqi
Shtuar: 1220 dite me pare
pamje te pidhave qe flasin vet...
pamje te pidhav ...
8 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: wili
Shtuar: 1232 dite me pare
Kukulla te sexit
Kukulla te sexit
8 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: wili
Shtuar: 1233 dite me pare
Prapanica dhe cica
Prapanica dhe cica
4 fotot
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Nga: wili
Shtuar: 1233 dite me pare

SPONSORET